KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR

Föreningen Kattstallet, org. nr 802411-6066

Betalning

Vi erbjuder dig olika betalsätt:

* Du kan betala med kort  (vi accepterar VISA & MasterCard) med Payson, inga extra avgifter tillkommer.

* Du kan betala med banköverföring med Payson, inga extra avgifter tillkommer.

Med Payson betalar du enkelt och tryggt.

Payson Logo

* Du kan även betala med SWISH, inga extra avgifter tillkommer.

Om du betalar med bankkort eller SWISH dras pengarna från ditt konto omedelbart. Om du betalar med kreditkort betalar du enligt överenskommelse med kreditgivaren.

Valuta

Alla priser anges i svenska kronor.

Frakt 

Vi skickar bara varor inom Sverige. Vi tillämpar enhetsfrakt om 69 kr. Vid beställning av mindre produkter såsom dekaler och klistermärken är fraktkostnaden 35 kr. Vid köp över 799 kr finns möjlighet till fri frakt.

Allt arbete med Butiken sköts av volontärer som ställer sin fritid till förfogande. Vår ambition är att köpen i nätbutiken ska levereras inom 8 arbetsdagar. Paketen skickas som vanlig post med Postnord. Försändelsen bör vara framme senast tredje vardagen efter att den skickats från oss.

Tillfälligt slut 

Vi reserverar oss för tillfällig slutförsäljning. Om en vara är tillfälligt slut kontaktar vi dig per mail om senare leverans eller en motsvarande produkt.

Transportskador och reklamationer

Om varan har skadats under transporten, uppvisar annan brist eller inte har kommit fram inom förväntad tid ska du anmäla detta skriftligt till butik@kattstallet.se utan oskäligt dröjsmål. Uppge namn, orderbekräftelsens referensnummer samt en beskrivning av den skadade/felaktiga varan. 

Retur

Du har alltid 14 dagars returrätt på ditt köp hos oss. Ångerfristen börjar löpa dagen efter att du tagit emot varan. Köp som sker via internet regleras i Distansavtalslagen.

Reklamera en vara

Reklamationer regleras i konsumentköplagen. Du som konsument kan reklamera fel på produkten i upp till tre år från inköpstillfället. Reklamationsrätten påverkas inte av eventuell garanti. En produkt kan ha en garanti på ett år, men du som konsument har fortfarande rätt att reklamera produkten i tre år. Du ska dock reklamera inom skälig tid från att felet upptäcktes. Om en produkt som du köpt hos oss uppvisar en defekt ska du alltså reklamera den. Skicka den då åter till oss med information om defekten. Vi återbetalar det du betalat för varan.

Reservation

Vi reserverar oss mot eventuella felaktigheter i prislista och webbsidans innehåll.

Integritetspolicy

När du gör din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och e-postadress. Vi dokumenterar dessutom viss kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden. När du gör ett köp godkänner du samtidigt att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund. I det här fallet har registreringen alltså en laglig grund. Vi gör också en intresseavvägning som innebär att du som kund får vissa utskick. Du har alltid rätt att avsäga dig dessa. Du har alltid rätt att slippa direktmarknadsföring och kan invända mot all behandling av personuppgifter som bygger på en intresseavvägning.

Vi använder IT-system för att skydda sekretessen, integriteten och tillgången till personuppgifter. Endast de personer som faktiskt behöver behandla dina personuppgifter för att vi ska kunna uppfylla våra angivna ändamål har tillgång till dem. Se mer information om vår integritetspolicy som finns på vår hemsida.

Medlemskap

I vår butik kan du även köpa medlemskap i Föreningen Kattstallet. Medlemskap kostar 260 kr/år. Genom ditt medlemskap stöder du Kattstallets arbete för att hjälpa hemlösa katter. Du får Kattstallets nyhetsbrev fyra gånger om året och inbjudan till föreläsningar och andra evenemang. Ditt medlemskap ger dig också specialerbjudanden i vår butik. Som medlem kan du också vara med och aktivt påverka vårt arbete vid årsmötet. Vi har rullande medlemskap så ditt medlemskap varar alltid ett helt år oavsett när du betalar. Du kan också välja att bli ständig medlem i Föreningen Kattstallet. Ett ständigt medlemskap kostar 2 600 kr och gäller livslångt.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.